Тановгейт Tanovgate

0

4. Дянков – Танов (Мишо Бирата)

{audio download:yes}7_tanov_-_dqnkov_20.35..mp3{/audio}

„Симеон Дянков: Ваньо, здравей.

Ваньо Танов: Здравей. Извинявай, че пак ви притеснявам по туй… Сега, обадиха ми се моите хора, че са влезли отново в “Леденика” и те работят на намалено сцепление, работят вътре. Сега, аз не знам какво сте се разбрали последно. Уговорката беше това, което имат като наличност, да го бутилират и да го изведат. Обаче те в момента произвеждат. И в дневника са намерили, че им пише при намалено сцепление, за да не бъдат хванати, че работят.

С. Д. Ами, спираш ги. Нищо не сме се разбрали. Аз нищо не съм им обещавал.

В. Т. Въпросът е, не знам, премиерът е обещал и да не каже, че аз съм пратил нарочно да ги проверяват, та да нямат изход от положението.

С. Д. Не, не, не. Премиерът ми го даде на мен и каза: “Ти се оправяй”. Аз се срещнах два пъти с него, но извън това, нали, да се бутилира това, което е произведено, нищо друго не сме се разбирали. Така че, ако има нещо, ги затваряй.

В. Т. Аз исках да знам. Да не би да му е казано: “Абе, ти си работи, докато минеш през съда”. Той сигурно е казал: “Аз в съда ще си платя и ще се оправя”. Това исках да знам, защото сега като напишем акта и той посмъртно никога няма да си върне лиценза.

С. Д. Не, не, нямаме никакво разбирателство. Така, че си действай спокойно.

В. Т. Мм… Шефът ще подскочи страшно много. Ще каже, че е нарочно. А аз съм им възложил задачи и не мога да им кажа сега не си изпълявайте…

С. Д. Добре. Бойко да подскочи. Той беше казал аз да се оправям. Така че ще се оправям.

В. Т. Тук има свръхконтрол и той не е само на едно място, а навсякъде, за всички. И тука веднага го узурпират. И сега аз трябва да им кажа: “Недейте пишете. Недейте вършете работата”.

С. Д. Да, де да. Не, не, не. Действайте си, действайте, аз ще го поема.

В. Т. Добре.

С. Д. Ще поема. Хайде, чао.

В. Т. Чао.”

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Share.

About Author

Leave A Reply